See e-pood on müügis WebShopperi AFTERMARKETIS

Materjalide käitlus - Supermarket

Materjalide käitlus - Supermarket

Materjalide käitlus - Supermarket

Materjalide käitlus - Supermarket

Materjalide käitlus - Supermarket
Materjalide käitlus - Supermarket
Klienditugi
560 45 000
Kategooriad
Uued tooted
Lühikeste varrukatega laste..
Lühikeste varrukatega laste..
Meie lasteriiete sari on taskukohane, kvaliteetne ning vastupidav..

UUDIS
20.95€
Lühikeste varrukatega laste..
Lühikeste varrukatega laste..
Meie lasteriiete sari on taskukohane, kvaliteetne ning vastupidav..

UUDIS
20.95€

Materjalide käitlus

Täpsusta valikut

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
4-suunaline trossijuhik tera..
Neljasuunalise disainiga silmapaistev vastupidav trossijuhik on vintsikaabli juhtimisel hädavajalik. Rull on mõeldud vintsidele mahutavusega 1600 kuni 2000 kg. Trossijuhik on varustatud neljasuunalise rullikuga, mis võimaldab sellel vintsikaablit tru..
Neljasuunalise disainiga silmapaistev vastupidav trossijuhik on v..
45.95€
KM-ta: 37.66€
Ratastega alused 2 tk, ristk..
Need ratastega alused sobivad ideaalselt mööbli, seadmete ja suuremahuliste esemete hõlpsaks, ohutuks ja sujuvaks liigutamiseks kodus või kontoris. Stabiilne materjal: vineer on stabiilne ja põrkekindel materjal. Sellel on ühtlane, nähtavate kiududet..
Need ratastega alused sobivad ideaalselt mööbli, seadmete ja suur..
51.95€
KM-ta: 42.58€
Elektriline tõstuk 1000 W 2..
See elektriline tõstuk on kompaktne ja kerge, sobib ideaalselt kasutamiseks väiksemates ruumides nagu töökojad, laod ja garaažid. Selle võimas mootor suuda tõsta ka suuri esemeid. Tänu robustsele konstruktsioonile peab tõstuk kaua vastu. Tõstukil on ..
See elektriline tõstuk on kompaktne ja kerge, sobib ideaalselt ka..
174.95€
KM-ta: 143.40€
Elektriline tõstuk 1300 W 5..
See elektriline tõstuk on kompaktne ja kerge ning sobib ideaalselt kasutamiseks väiksemates ruumides nagu töökojad, laod ja garaažid. Selle võimas mootor suuda tõsta ka suuri esemeid. Tänu tugevale konstruktsioonile peab tõstuk kaua vastu. Tõstukil o..
See elektriline tõstuk on kompaktne ja kerge ning sobib ideaalsel..
277.95€
KM-ta: 227.83€
Elektriline vints 1360 kg 12..
See vints on mõeldud kasutamiseks sõidukite remontimisel. Vintsil on sidur, mille abil saab trossi välja tõmmata ilma elektrienergiat kasutamata. Lisaks on kaasas paigaldusplaat ja rullik. Mootoriga vints sobib vahelduvaks kasutamiseks. Komplekti kuu..
See vints on mõeldud kasutamiseks sõidukite remontimisel. Vintsil..
168.95€
KM-ta: 138.48€
Kaubaaluste äär 50 x 150 c..
Kasutage meie virnastatavaid puidust kaubaaluste äärt koos kaubaalustega, et kiiresti luua praktiline ja kulutõhus lahendus väärtuslike asjade kinnitamiseks, transportimiseks ja ladustamiseks. Kaubaaluste äärel on tsingitud metallist nurgad, millel o..
Kasutage meie virnastatavaid puidust kaubaaluste äärt koos kaubaa..
71.95€
KM-ta: 58.98€
Kaubaaluste äär 100 x 100 ..
Kasutage meie virnastatavaid puidust kaubaaluste äärt koos kaubaalustega, et kiiresti luua praktiline ja kulutõhus lahendus väärtuslike asjade kinnitamiseks, transportimiseks ja ladustamiseks. Kaubaaluste äärel on tsingitud metallist nurgad, millel o..
Kasutage meie virnastatavaid puidust kaubaaluste äärt koos kaubaa..
69.95€
KM-ta: 57.34€
Käsivints rihmaga, 1130 kg
1130 kg rihmaga käsivints on täiuslik tööriist suurte ja raskete esemete tõmbamiseks. Kerge, ent väga tugeva rihmaga vastupidav käsivints on ülimalt toekas. Polüestrist valmistatud rihm on korrosiooni- ja ilmastikukindel ning see ei lähe tõmbamise aj..
1130 kg rihmaga käsivints on täiuslik tööriist suurte ja raskete ..
70.95€
KM-ta: 58.16€
Vintsiraam 300–600 kg
Üldotstarbelist vintsiraami on lihtne paigaldada, seda on lihtne kasutada ja see sobib ideaalselt paljude tõstetööde jaoks. Vintsiraami pöörlemisulatus on 180 kraadi, mis muudab elektrilise vintsi palju mitmekülgsemaks. Kang on erinevate koormusvajad..
Üldotstarbelist vintsiraami on lihtne paigaldada, seda on lihtne ..
73.95€
KM-ta: 60.61€
Jalgplokk teras 4 tonni
Pulbervärvitud terasest valmistatud vastupidav jalgplokk kahekordistab kaabli efektiivsust ja sobib seega suurepäraselt suurte raskuste tõmbamiseks. Terasest plokihaarats on mõeldud paigaldamiseks vintsidele ja kablitele, et kahekordistada veojõudu m..
Pulbervärvitud terasest valmistatud vastupidav jalgplokk kahekord..
46.95€
KM-ta: 38.48€
Mööbli transportimise komp..
Sellesse mööbli transportimise komplekti kuulub üks tõstuk ja neli mööblinurkade alla pandavat ratastega alust. See komplekt aitab teil lihtsasti üksi mööblit liigutada, andes teile 10 korda rohkem jõudu kui tavaliselt! Tugevast rauast ja kvaliteetse..
Sellesse mööbli transportimise komplekti kuulub üks tõstuk ja nel..
34.95€
KM-ta: 28.65€
Käsivints, 360 kg
360 kg käsivints on täiuslik tööriist suurte ja raskete esemete tõmbamiseks. Kvaliteetne käsivints juhtme pikkusega 8 m on ülimalt vastupidav. Tänu struktuuris kasutatud kvaliteetsele rauale on see väga vastupidav. Kvaliteetne käsivints sobib täiusli..
360 kg käsivints on täiuslik tööriist suurte ja raskete esemete t..
37.95€
KM-ta: 31.11€
Kaubaaluste ääred 3 tk 60 ..
Kasutage meie virnastatavaid kaubaaluste ääri koos kaubaalustega, et kiiresti luua praktiline ja kulutõhus lahendus väärtuslike asjade kinnitamiseks, transportimiseks ja ladustamiseks. Kaubaaluste äärtel on tsingitud metallist nurgad, millel on ükste..
Kasutage meie virnastatavaid kaubaaluste ääri koos kaubaalustega,..
111.95€
KM-ta: 91.76€
Käsivints, 1360 kg
1360 kg käsivints on täiuslik tööriist suurte ja raskete esemete tõmbamiseks. 10 m kaabli pikkusega kvaliteetne käsivints on äärmiselt tugev. Tänu struktuuris kasutatavale kvaliteetsele rauale on see väga vastupidav. Kvaliteetne käsivints sobib täius..
1360 kg käsivints on täiuslik tööriist suurte ja raskete esemete ..
107.95€
KM-ta: 88.48€
Pakikäru rattad, 4 tk, toek..
Torkekindlad pakikäru varurattad sobivad hästi intensiivseks kasutuseks, kui liigutate koormaid pakikärude, käsikärude, kärude, kaubakärude, aiakärudega jms isegi ebatasasel pinnal. Rehvid on valmistatud vastupidavast kulumiskindlast PU-elastomeerist..
Torkekindlad pakikäru varurattad sobivad hästi intensiivseks kasu..
71.95€
KM-ta: 58.98€
Pakikäru rattad, 4 tk, kumm..
Pakikäru varurattad sobivad hästi intensiivseks kasutuseks, kui liigutate koormaid pakikärudega, käsikärudega, kärudega, kaubakärudega, aiakärudega jms isegi ebatasasel pinnal. Õhkrehvid on valmistatud vastupidavast kulumiskindlast kummist ja neil on..
Pakikäru varurattad sobivad hästi intensiivseks kasutuseks, kui l..
54.95€
KM-ta: 45.04€
Kipsplaadi tõstuk
Plaaditõstuk on hädavajalik töörist erinevate plaatide paigaldamiseks. Tänu tööriistale on lihtsam plaate kõrgetele seintele või lagedele paigaldada. Tõstukil on rattad, seega on liigutamine lihtne. Kipsplaadi tõstuk sobib kuni 488 x 122 cm suurustel..
Plaaditõstuk on hädavajalik töörist erinevate plaatide paigaldami..
269.95€
KM-ta: 221.27€
Vintsi tross, sinine, 9 mm x..
Kerge, ent vastupidav vintsi tross on hõlpsalt kasutatav ja sobib enamikule vintsidele. Nailonköis on piisavalt kerge, et hulbib vee peal. Peen punutud tekstuur tagab minimaalse venimise ja kinnijäämise. Lisaks on tross hästi vastupidav UV-kiirgusele..
Kerge, ent vastupidav vintsi tross on hõlpsalt kasutatav ja sobib..
112.95€
KM-ta: 92.58€
Ratastega alused 6 tk, ümma..
Need ratastega alused sobivad ideaalselt mööbli, seadmete ja suuremahuliste esemete hõlpsaks, ohutuks ja sujuvaks liigutamiseks kodus või kontoris. Libisemiskindlad padjakesed: aluse igas nurgas on padjake, mis tagab kindla haarde ja hoiab liikumisel..
Need ratastega alused sobivad ideaalselt mööbli, seadmete ja suur..
83.95€
KM-ta: 68.81€
Vintsi raam 600 kg
Lihtsalt paigaldatav ja kasutatav üldotstarbeline vintsi raam sobib suurepäraselt erinevate tõstetööde jaoks. Vintsi raami pöörlemisulatus on 180 kraadi, mis muudab elektrilise vintsi palju mitmekülgsemaks. Tänu kompaktsele suurusele saab seda paigal..
Lihtsalt paigaldatav ja kasutatav üldotstarbeline vintsi raam sob..
70.95€
KM-ta: 58.16€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!

Supermarket @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper