See e-pood on müügis WebShopperi AFTERMARKETIS

Õue energiaseadmed - Supermarket

Õue energiaseadmed - Supermarket

Õue energiaseadmed - Supermarket

Õue energiaseadmed - Supermarket

Õue energiaseadmed - Supermarket
Õue energiaseadmed - Supermarket
Klienditugi
560 45 000
Kategooriad
Uued tooted
Lühikeste varrukatega laste..
Lühikeste varrukatega laste..
Meie lasteriiete sari on taskukohane, kvaliteetne ning vastupidav..

UUDIS
20.95€
Lühikeste varrukatega laste..
Lühikeste varrukatega laste..
Meie lasteriiete sari on taskukohane, kvaliteetne ning vastupidav..

UUDIS
20.95€

Õue energiaseadmed

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Kaks-ühes elektriline muruÃ..
See võimas muruõhutaja on ideaalne lahendus hooldatud ja tervisliku aia jaoks. Kaks-ühes reha ja kobestaja: muruõhutajal on vahetatavad kobestiterad ja riisumisrehad. Mitmeotstarbeline tööriist suudab muru tõhusalt kobestada ja riisuda, et soodustada..
See võimas muruõhutaja on ideaalne lahendus hooldatud ja tervisli..
195.95€
KM-ta: 160.61€
Mitme funktsiooniga bensiini..
Mitme funktsiooniga lumesahka/pühkija komplekt koosneb bensiinimootoriga lumepühkijast, vastupidavast lumesaha terast, tolmukogujast ja harjast ning sellega saab täita isegi kõige keerulisemaid lume eemaldamise ülesandeid. Sujuvalt liikuvat nelja käi..
Mitme funktsiooniga lumesahka/pühkija komplekt koosneb bensiinimo..
1 160.95€
KM-ta: 951.60€
Maaharija adrakinnitus must ..
Väga tugev maaharija adrakinnitus on mõeldud kinnitamiseks 6,5 hj bensiinimootoril maaharijale. See loob täiuslikud vaod köögiviljade, eriti kartulite ja murulaugu kasvatamiseks. Ader on reguleeritav neljale korrale. Seega saab vagude sügavust hõlpsa..
Väga tugev maaharija adrakinnitus on mõeldud kinnitamiseks 6,5 hj..
87.95€
KM-ta: 72.09€
4-osaline juhtmevaba aiatöÃ..
Mitmekülgne aiatööriista komplekt, kuhu kuulub hekilõikur, oksatrimmer, oksasaag, lehepuhur, 3 laadijat ja 3 x 20 V 1500 mAh Li-ion akut, võimaldavad teil aias hõlpsalt töid teha. Võimas hekilõikur: hekitrimmer sobib suurepäraselt hekkide ja põõsaste..
Mitmekülgne aiatööriista komplekt, kuhu kuulub hekilõikur, oksatr..
439.95€
KM-ta: 360.61€
3-osaline juhtmevaba aiatöÃ..
Mitmekülgne aiatööriista komplekt, kuhu kuulub hekilõikur, oksatrimmer, lehepuhur, 3 laadijat ja 3 x 20 V 1500 mAh Li-ion akut, võimaldavad teil aias hõlpsalt töid teha. Võimas hekilõikur: hekitrimmer sobib suurepäraselt hekkide ja põõsaste kiireks j..
Mitmekülgne aiatööriista komplekt, kuhu kuulub hekilõikur, oksatr..
375.95€
KM-ta: 308.16€
2-osaline juhtmevaba aiatöÃ..
Mitmekülgne aiatööriistade komplekt, kuhu kuuluvad hekilõikur, oksasaag, 2 laadijat ja 2 x 20 V 1500 mAh Li-ion akut, võimaldavad teil aias hõlpsasti töid teha. Võimas hekilõikur: hekitrimmer sobib suurepäraselt hekkide ja põõsaste kiireks ja tõhusak..
Mitmekülgne aiatööriistade komplekt, kuhu kuuluvad hekilõikur, ok..
287.95€
KM-ta: 236.02€
Kaks ühes trimmer ja saag a..
Kaks ühes juhtmevabasse aia elektritööriista komplekti kuulub murutrimmer ja saag. Teleskoopkäepidemega elektritööriist on täiuslik aiatööriist kõrgete hekkide ja põõsaste pügamiseks või raskesti ligipääsetavate okste lõikamiseks. Pöörleva peaga elek..
Kaks ühes juhtmevabasse aia elektritööriista komplekti kuulub mur..
217.95€
KM-ta: 178.65€
Elektriline hekilõikur tele..
Hekilõikur võimaldab teil aias või hoovis mitmesuguste töödega toime tulla. Teleskoopvardaga hekilõikuril on 550-vatine mootor, mis võimaldab efektiivset lõikepikkust 410 mm ja hõlpsat heki pügamist. Te ei vaja enam redeleid ega liigset pingutamist, ..
Hekilõikur võimaldab teil aias või hoovis mitmesuguste töödega to..
134.95€
KM-ta: 110.61€
Elektriline hekilõikur, 61 ..
Hekilõikur võimaldab teil aias või hoovis mitmesuguste töödega toime tulla. Hekilõikuril on 750-vatine mootor, mis võimaldab efektiivset lõikepikkust 610 mm ja hõlpsat heki pügamist. Laserlõikega tera tagab lihtsaks põõsahoolduseks vajaliku teravuse...
Hekilõikur võimaldab teil aias või hoovis mitmesuguste töödega to..
102.95€
KM-ta: 84.39€
Mitme funktsiooniga bensiini..
Multifunktsionaalne pühkija on ideaalne lume, lehtede, mustuse jm prahi pühkimiseks parklatest, kõnniteedelt ja sarnastelt pindadelt. Parim rakendus: võimsa 6,5 hj gaasimootoriga puhastusmasin on mõeldud lume, lehtede, mustuse ja okste eemaldamiseks ..
Multifunktsionaalne pühkija on ideaalne lume, lehtede, mustuse jm..
979.95€
KM-ta: 803.24€
4-osaline juhtmevaba aiatöÃ..
Mitmekülgne aiatööriista komplekt, kuhu kuulub oksatrimmer, oksasaag, murutrimmer, lehepuhur, 3 laadijat ja 3 x 20 V 1500 mAh Li-ion akut, võimaldavad teil aias hõlpsalt töid teha. Võimas trimmer ja saag: oksatrimmer ja oksasaag sobivad suurepäraselt..
Mitmekülgne aiatööriista komplekt, kuhu kuulub oksatrimmer, oksas..
423.95€
KM-ta: 347.50€
3-osaline juhtmevaba aiatöÃ..
Mitmekülgne aiatööriista komplekt, kuhu kuulub hekilõikur, oksasaag, lehepuhur, 3 laadijat ja 3 x 20 V 1500 mAh Li-ion akut, võimaldavad teil aias hõlpsalt töid teha. Võimas hekilõikur: hekitrimmer sobib suurepäraselt hekkide ja põõsaste kiireks ja t..
Mitmekülgne aiatööriista komplekt, kuhu kuulub hekilõikur, oksasa..
380.95€
KM-ta: 312.25€
3-osaline juhtmevaba aiatöÃ..
Mitmekülgne aiatööriistade komplekt, kuhu kuuluvad hekilõikur, oksatrimmer, oksasaag, 2 laadijat ja 2 x 20 V 1500 mAh Li-ion akut, võimaldavad teil aias hõlpsasti töid teha. Võimas hekilõikur: hekitrimmer sobib suurepäraselt hekkide ja põõsaste kiire..
Mitmekülgne aiatööriistade komplekt, kuhu kuuluvad hekilõikur, ok..
349.95€
KM-ta: 286.84€
2-osaline juhtmevaba aiatöÃ..
Mitmekülgne aiatööriistade komplekt, kuhu kuuluvad hekilõikur, oksatrimmer, 2 laadijat ja 2 x 20 V 1500 mAh Li-ion akut, võimaldavad teil aias hõlpsasti töid teha. Võimas hekilõikur: hekitrimmer sobib suurepäraselt hekkide ja põõsaste kiireks ja tõhu..
Mitmekülgne aiatööriistade komplekt, kuhu kuuluvad hekilõikur, ok..
281.95€
KM-ta: 231.11€
Kolm ühes bensiiniga tööt..
Kasutage võimast tuult, et bensiiniga töötava professionaalse lehepuhuriga aeda korrastada! See on kolm ühes disainiga – puhumis-, imemis- ja purustamisfunktsiooniga. Kasutajasõbralik bensiiniga töötav lehepuhur on ideaalne tööriist sõidutee või aias..
Kasutage võimast tuult, et bensiiniga töötava professionaalse leh..
140.95€
KM-ta: 115.53€
6 teraga aiafrees, elektrili..
See võimas aiafrees on suurepärane aiatööriist teie köögiviljapeenra või aia hooldamiseks. Terasest terad: aia mullafreesil on 6 terasest tera, millel on suur tugevus ja hea vastupidavus. Töölaiusega 45,5cm ja maksimaalse töösügavusega 24 cm on see a..
See võimas aiafrees on suurepärane aiatööriist teie köögiviljapee..
201.95€
KM-ta: 165.53€
Ogadega muruõhutaja klambri..
Ogadega muruõhutaja klambrid on praktiline tarvik teie mururullile ning sobib täiuslikult muru õhutamiseks. Praktilised ogad: praktilised ogad muruõhutaja klambrid aitavad vähendada pinnase kokkusurutust ja võimaldavad veel, õhul ja toitainetel juurt..
Ogadega muruõhutaja klambrid on praktiline tarvik teie mururullil..
57.95€
KM-ta: 47.50€
3-osaline juhtmevaba aiatöÃ..
Mitmekülgne aiatööriistade komplekt, kuhu kuuluvad oksatrimmer, oksasaag, murutrimmer, 2 laadijat ja 2 V 1500 mAh Li-ion akut, võimaldavad teil aias hõlpsasti töid teha. Võimas trimmer ja saag: oksatrimmer ja oksasaag sobivad suurepäraselt hekkide ja..
Mitmekülgne aiatööriistade komplekt, kuhu kuuluvad oksatrimmer, o..
331.95€
KM-ta: 272.09€
Neli ühes mitmeotstarbeline..
Kui soovite muru trimmerdada, võsa lõigata, hekki piirata või oksi lõigata, siis see neli ühes aiatööriist on ainus asi, mida vajate. Mitmeotstarbeline elektriline tööriist koosneb 5 erineva kiirusega käepidemega jõuallikast, mida saab 180 kraadi võr..
Kui soovite muru trimmerdada, võsa lõigata, hekki piirata või oks..
196.95€
KM-ta: 161.43€
Bensiiniga töötav seljakot..
Ergonoomilise disainiga lehepuhur on ideaalne lahendus langenud lehtede eemaldamiseks sissesõiduteedelt, terrassidelt, aedadest või muudest kohtadest. Tänu võimsale kahetaktilisele mootorile on puhuril pärast käivitamist kiire õhuvool, mis loob keeri..
Ergonoomilise disainiga lehepuhur on ideaalne lahendus langenud l..
203.95€
KM-ta: 167.17€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!

Supermarket @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper