See e-pood on müügis WebShopperi AFTERMARKETIS

Lauad - Supermarket

Lauad - Supermarket

Lauad - Supermarket

Lauad - Supermarket

Lauad - Supermarket
Lauad - Supermarket
Klienditugi
560 45 000
Kategooriad
Uued tooted
Voodi madratsiga, tumehall, ..
Voodi madratsiga, tumehall, ..
Nautige kosutavat und sellel madratsiga voodil! See on suurepäran..

UUDIS
539.95€
Voodi madratsiga, tumehall, ..
Voodi madratsiga, tumehall, ..
Nautige kosutavat und sellel madratsiga voodil! See on suurepäran..

UUDIS
444.95€

Lauad

Täpsusta valikut

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Kohvilaud, hall, 110 x 50 x ..
Töötlemata mangopuidust kohvilaual on praktiline disain ja see toob teie eluruumi klassikalist hõngu. Diivanilaud on valmistatud India roosipuust. India roosipuu on troopiline lehtpuu, mis on tuntud jõuliste puidukiudude poolest ning seda tuntakse ka..
Töötlemata mangopuidust kohvilaual on praktiline disain ja see to..
140.95€
KM-ta: 115.53€
Kohvilaud, 120 x 60 x 40 cm,..
Maalähedase sarmiga võrratu kohvilaud on ajatu lisa teie sisekujundusele. Praktiline kohvilaud on valmistatud toekast India roosipuust ja seda saab kasutada ka lisalauana, abilauana või diivanilauana. India roosipuu on troopiline lehtpuu, mis on tunt..
Maalähedase sarmiga võrratu kohvilaud on ajatu lisa teie sisekuju..
122.95€
KM-ta: 100.78€
Kohvilaud, 70 x 50 x 33 cm, ..
Nelja rattaga puidust kohvilaud on ainulaadne lisa teie toale. Täispuidust konstruktsioon muudab selle stabiilseks ja turvaliseks kohaks, kus hoida jooke, puuviljakorve või dekoratiivesemeid. Samal ajal võimaldavad kohvilaua neli paindlikku terasest ..
Nelja rattaga puidust kohvilaud on ainulaadne lisa teie toale. Tä..
219.95€
KM-ta: 180.29€
öökapp, 40 x 30 x 52 cm, t..
Panipaigaga puidust öökapp on teie sisekujundusele ajatu lisa. Öökapp on valmistatud töötlemata mangopuidust ning see on väga stabiilne ja vastupidav. Mangopuit on tihke ja vastupidav lehtpuu, mille pinnal on kaunid pruunid või kuldsed triibud ja kon..
Panipaigaga puidust öökapp on teie sisekujundusele ajatu lisa. Öö..
108.95€
KM-ta: 89.30€
Kohvilaud, 100 x 60 x 40 cm,..
Ajatu puidust kohvilaud on silmapaistev lisa teie kodu sisekujundusele! Diivanilaud on valmistatud toekast mangopuidust, tihkete kiududega lehtpuidust. Mangopuit mitte ainult ei kanna raskust, vaid on ka pika kasutuseaga. Igat etappi viiakse läbi suu..
Ajatu puidust kohvilaud on silmapaistev lisa teie kodu sisekujund..
154.95€
KM-ta: 127.01€
Konsoollaud, 115 x 30 x 76 c..
Lisage meie klassikalise puidust konsoollauaga oma sisekujundusele elegantsust. Mangopuidust valmistatud konsoollaud on suurepärane täiendus teie sisekujundusele. Töötlemata mangopuidust laual on tugev lauaplaat, millele saab asetada dekoratsioone, n..
Lisage meie klassikalise puidust konsoollauaga oma sisekujundusel..
186.95€
KM-ta: 153.24€
öökapp, 30 x 30 x 51 cm, t..
Modernne öökapp muudab teie sisekujunduse ajatuks. Universaalselt kasutatavat kirstu saab kasutada ka elutoa diivanilauana. Kapp on valmistatud toekast taaskasutatud puidust, mis on saadud mahalangenud puudest, puidust veokikastidest, paatidest, tala..
Modernne öökapp muudab teie sisekujunduse ajatuks. Universaalselt..
102.95€
KM-ta: 84.39€
Pikendatav kohvilaud, valge,..
Praktilise disainiga mangopuidust kohvilaud toob teie eluruumi klassikalist ilmet. Diivanilaud on valmistatud naturaalse viimistlusega mangopuidust, mis on tihkete kiududega lehtpuu. Töötlemata mangopuit mitte ainult ei kanna raskust, vaid on ka pika..
Praktilise disainiga mangopuidust kohvilaud toob teie eluruumi kl..
157.95€
KM-ta: 129.47€
Külglaud, 60 x 60 x 40 cm, ..
Puidust külglaud on nii stiilne kui ka praktiline ning sellest saab iga ruumi keskpunkt. Toekast India roosipuust valmistatud abilaud on stabiilne ja pakub kindlat pinda jookide, teetasside, raamatute ja kaunistuste jaoks. India roosipuu on troopilin..
Puidust külglaud on nii stiilne kui ka praktiline ning sellest sa..
78.95€
KM-ta: 64.71€
Konsoollaud, 110 x 40 x 76 c..
Taastatud puidust antiikstiilis konsoollaud on ajatu lisa teie koju. Täispuidust lauaplaat pakub stabiilset ja turvalist pinda klaaside, vaaside, puuviljade ja kaunistuste jaoks. Konsoollaud on valmistatud taastatud puidust, mis muudab iga mööbliesem..
Taastatud puidust antiikstiilis konsoollaud on ajatu lisa teie ko..
162.95€
KM-ta: 133.57€
Baarilaud riiuliga, suitsuta..
Baarilaud sobib hästi väikestesse kodudesse ja ruumidesse. Modernse disainiga laud on šikk lisa nii kööki kui söögituppa. Bistroolaual on 3 riiulit, kus on piisavalt ruumi veinipudelite või muude esemete hoidmiseks. See on vastupidav, stabiilne ja ke..
Baarilaud sobib hästi väikestesse kodudesse ja ruumidesse. Modern..
97.95€
KM-ta: 80.29€
öökapp 40 x 30 x 50 cm man..
Puidust öökapp õhkab atraktiivset sarmi ja on ajatu täiendus teie interjöörile. Öökapp on valmistatud toekast mangopuidust, mis on tihedate kiududega lehtpuu. Töötlemata mangopuit on ühest küljest piisavalt tugev raskuste kandmiseks, teisest küljest ..
Puidust öökapp õhkab atraktiivset sarmi ja on ajatu täiendus teie..
89.95€
KM-ta: 73.73€
Kohvilaud, nulupuit, 115 x 5..
Retrostiilis puidust kohvilaua sahtlite esipaneelid on kohvridisainiga ning see on teie elutoale dekoratiivne lisa. Ülistabiilne ja vastupidav laud on valmistatud tugevast kuusepuidust. Toekas pealne sobib täiuslikult puuviljakorvide, vaaside või muu..
Retrostiilis puidust kohvilaua sahtlite esipaneelid on kohvridisa..
170.95€
KM-ta: 140.12€
öökapp, metalljalgadega, h..
Lisage oma toale öökapiga tööstuslikku hõngu! See on praktiline ja dekoratiivne lisa kodu sisekujundusele. Männipuit: kapp on valmistatud männipuidust, mis on kaunis looduslik materjal. Männipuidul on sirged kiud ja oksakohad annavad materjalile maal..
Lisage oma toale öökapiga tööstuslikku hõngu! See on praktiline j..
77.95€
KM-ta: 63.89€
öökapp, taastatud tiikpuu ..
Puidust valmistatud öökapp õhkab maalähedast võlu ja on suurepärane lisa teie interjöörile. Öökapp on valmistatud taastatud tiikpuust, mis on saanud kauni viimistluse lihvimise ja lakkimise teel, et anda sellele rafineeritud välimus. Kaunid puidukiud..
Puidust valmistatud öökapp õhkab maalähedast võlu ja on suurepära..
98.95€
KM-ta: 81.11€
Kohvilaud, taastatud puit, 5..
Tööstuslikus stiilis puidust kohvilaud õhkab vanaaegset võlu ja see on teie sisekujundusele ajatu lisa. Kohvilauda võib kasutada ka külglaua või abilauana. Lisalaud on käsitsi valmistatud tugevast taastatud puidust puidust. Puidu töötlemata välimus j..
Tööstuslikus stiilis puidust kohvilaud õhkab vanaaegset võlu ja s..
122.95€
KM-ta: 100.78€
Kohvilauad 2 tk, India roosi..
Need India roosipuust kohvilauad on stiilsed ja praktilised ning teie kodu sisekujundusele ainulaadne täiendus. Neid saab kasutada ka diivanilauana, lisalauana, abilauana või elutoalauana. Tugev puidust laud on valmistatud India roosipuust, mis muuda..
Need India roosipuust kohvilauad on stiilsed ja praktilised ning ..
97.95€
KM-ta: 80.29€
öökapid 2 tk, pruun, täis..
2 öökapist koosnev komplekt on teie magamistoale praktiline ja dekoratiivne lisa. Seda saab kasutada ka telefonialusena, sahtlikapina, külgkapina või abilauana. Tugev pealispind sobib ideaalselt pildiraamide, äratuskella, lugemislambi, raamatute jne ..
2 öökapist koosnev komplekt on teie magamistoale praktiline ja de..
110.95€
KM-ta: 90.94€
Söögilaud
Tooge selle puidust söögilauaga oma kööki või söögituppa minimalistlikku stiili ja elegantset võlu! Männipuit: söögitoa laud on valmistatud toekast männipuidust. Toekas männipuit on kaunis looduslik materjal. Männipuidul on sirged kiud ja oksakohad a..
Tooge selle puidust söögilauaga oma kööki või söögituppa minimali..
217.95€
KM-ta: 178.65€
Söögilaua pink
Tooge selle puidust söögilauaga oma kööki või söögituppa minimalistlikku stiili ja elegantset võlu! Männipuit: söögitoa laud on valmistatud toekast männipuidust. Toekas männipuit on kaunis looduslik materjal. Männipuidul on sirged kiud ja oksakohad a..
Tooge selle puidust söögilauaga oma kööki või söögituppa minimali..
204.95€
KM-ta: 167.99€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!

Supermarket @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper