See e-pood on müügis WebShopperi AFTERMARKETIS

Õuemööbli tarvikud - Supermarket

Õuemööbli tarvikud - Supermarket

Õuemööbli tarvikud - Supermarket

Õuemööbli tarvikud - Supermarket

Õuemööbli tarvikud - Supermarket
Õuemööbli tarvikud - Supermarket
NB! Meie e-poes on sel reedel (10.mai) Suur OSTUREEDE. Kasuta sooduskoodi ja säästa raha!
Klienditugi
560 45 000
Kategooriad
Uued tooted
õuedušš, hall, 50 x 55 x ..
õuedušš, hall, 50 x 55 x ..
Polürotangist välidušiga saate nautida värskendavat dušši vabas õ..

UUDIS
104.95€
Seinale kinnitatav sadula ra..
Seinale kinnitatav sadula ra..
Seinale kinnitatav sadula raam hoiab teie varustuse puhta, korras..

UUDIS
59.95€

Õuemööbli tarvikud

Täpsusta valikut

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Kaubaalustest diivani seljat..
Kaubaalustest diivanile mõeldud seljatugi on ideaalne lisavarustus teie aiamööblile. Vastupidavast rauast valmistatud seljatugi on vastupidav, ilmastikukindel ja sobib õues kasutamiseks. Sellel on kaks nurka, mida saab hõlpsasti komplekti kuuluvate p..
Kaubaalustest diivanile mõeldud seljatugi on ideaalne lisavarustu..
59.95€
KM-ta: 49.14€
Päevitustooli tagavararatta..
Puidust päevitustooliga kasutamiseks mõeldud ralliauto stiilis 2 varuratta läbimõõt koos kummiga on 16 cm. Äärmiselt vastupidavast tiikpuust valmistatud aiatarvikud on põletusahjus kuivatatud ja peenelt lihvitud, et neile väga siledat välimust anda. ..
Puidust päevitustooliga kasutamiseks mõeldud ralliauto stiilis 2 ..
55.95€
KM-ta: 45.86€
Aiatooli kate, 79 x 97 x 48/..
Hoidke oma aia päevitustool ilmastiku eest kaitstuna selle veekindla aiatooli kattega. Veekindel ja UV-kaitse: PVC-kattega 600D Oxford-kangast aiamööbli kate on veekindel, UV-kindel, rebenemiskindel ja tolmukindel. Lisaks on õmblused seestpoolt kaetu..
Hoidke oma aia päevitustool ilmastiku eest kaitstuna selle veekin..
40.95€
KM-ta: 33.57€
Küttepuude riiuli kate, mus..
Hoidke oma küttepuude riiulit ilmastiku eest kaitstuna selle veekindla kõttepuude riiuli kattega. Veekindel ja UV-kaitse: PU kattega 420D Oxford-kangast aiamööbli kate on veekindel, UV-kindel, rebenemiskindel ja tolmukindel. Lisaks on õmblused seestp..
Hoidke oma küttepuude riiulit ilmastiku eest kaitstuna selle veek..
41.95€
KM-ta: 34.39€
Aiatooli katted 2 tk, 79x97x..
Hoidke oma aia päevitustool ilmastiku eest kaitstuna nende veekindlate katetega. Veekindel ja UV-kaitse: PVC-kattega 600D Oxford-kangast aiamööbli kate on veekindel, UV-kindel, rebenemiskindel ja tolmukindel. Lisaks on õmblused seestpoolt kaetud veek..
Hoidke oma aia päevitustool ilmastiku eest kaitstuna nende veekin..
79.95€
KM-ta: 65.53€
Küttepuude riiuli katted 2 ..
Hoidke oma küttepuude riiulit ilmastiku eest kaitstuna nende veekindlate küttepuude riiulikatetega. Veekindel ja UV-kaitse: PU kattega 420D Oxford-kangast aiamööbli kate on veekindel, UV-kindel, rebenemiskindel ja tolmukindel. Lisaks on õmblused sees..
Hoidke oma küttepuude riiulit ilmastiku eest kaitstuna nende veek..
81.95€
KM-ta: 67.17€
Aiatoolide katted 2 tk, 8 aa..
Vee- ja UV-kindlad aiatoolide katted sobivad ideaalselt õuemööbli kaitsmiseks vihma, päikese ja tolmu eest. Vastupidav materjal: polüetüleen (PE) on kõige laialdasemalt kasutatav plastmaterjal. See on väga praktiline, kuna on UV-kindel, kerge kaaluga..
Vee- ja UV-kindlad aiatoolide katted sobivad ideaalselt õuemööbli..
54.95€
KM-ta: 45.04€
Aiamööblikatted,2 tk, 16 a..
Vee- ja UV-kindlad aiamööbli katted on ideaalne valik aias või terrassil rotangist mööblikomplektide kinni katmiseks. Vastupidav materjal: polüetüleen (PE) on kõige laialdasemalt kasutatav plastmaterjal. See on väga praktiline, kuna on UV-kindel, ker..
Vee- ja UV-kindlad aiamööbli katted on ideaalne valik aias või te..
66.95€
KM-ta: 54.88€
Aiapatjade hoiukotid 2 tk, m..
Kas olete väsinud õuepatjade pidevast puhastamisest tolmust ja linnu väljaheidetest? See aiapatjade hoiukott sobib ideaalselt patjade puhtana ja hästi organiseeritult hoidmiseks. Vastupidav materjal: polüetüleen (PE) on kõige laialdasemalt kasutatav ..
Kas olete väsinud õuepatjade pidevast puhastamisest tolmust ja li..
97.95€
KM-ta: 80.29€
Küttekeha katted 2 tk, pür..
Hoidke oma terrassisoojendi ilmastiku eest kaitstuna nende veekindlate küttekeha katetega. Veekindel ja UV-kaitse: PU kattega 420D Oxford-kangast aiamööbli kate on veekindel, UV-kindel, rebenemiskindel ja tolmukindel.Tuulekindel disain: õuemööbli kat..
Hoidke oma terrassisoojendi ilmastiku eest kaitstuna nende veekin..
66.95€
KM-ta: 54.88€
Aia päikesevarju katted 2 t..
Kaitske oma aia päikesevarju nende veekindlate aia päikesevarju katetega. Veekindel ja UV-kaitse: PU kattega 420D Oxford-kangast aiamööbli kate on veekindel, UV-kindel, rebenemiskindel ja tolmukindel.Tuulekindel disain: õuemööbli kattel on pingutusnö..
Kaitske oma aia päikesevarju nende veekindlate aia päikesevarju k..
71.95€
KM-ta: 58.98€
Küttekeha kate, püramiidi ..
Hoidke oma terrassisoojendi ilmastiku eest kaitstuna selle veekindla küttekeha kattega. Veekindel ja UV-kaitse: PU kattega 420D Oxford-kangast aiamööbli kate on veekindel, UV-kindel, rebenemiskindel ja tolmukindel. Tuulekindel disain: õuemööbli katte..
Hoidke oma terrassisoojendi ilmastiku eest kaitstuna selle veekin..
33.95€
KM-ta: 27.83€
Lamamistooli kate, 210x80x45..
Hoidke oma aia lamamistool selle veekindla lamamistooli kattega ilmastikutingimuste eest kaitstuna. Veekindel ja UV-kaitse: PU kattega 420D Oxford-kangast aiamööbli kate on veekindel, UV-kindel, rebenemiskindel ja tolmukindel. Lisaks on õmblused sees..
Hoidke oma aia lamamistool selle veekindla lamamistooli kattega i..
38.95€
KM-ta: 31.93€
Aiamööbli katted 2 tk, Ø1..
Kaitske oma terrassi- või aiamööblit nende veekindlate aiamööbli katetega. Veekindel ja UV-kaitse: PVC-kattega 600D Oxford-kangast aiamööbli kate on veekindel, UV-kindel, rebenemiskindel ja tolmukindel. Lisaks on õmblused seestpoolt kaetud veekindla ..
Kaitske oma terrassi- või aiamööblit nende veekindlate aiamööbli ..
99.95€
KM-ta: 81.93€
Aia päikesevarju kate, must..
Kaitske oma aia päikesevarju selle veekindla aia päikesevarju kattega. Veekindel ja UV-kaitse: PU kattega 420D Oxford-kangast aiamööbli kate on veekindel, UV-kindel, rebenemiskindel ja tolmukindel. Tuulekindel disain: õuemööbli kattel on pingutusnöör..
Kaitske oma aia päikesevarju selle veekindla aia päikesevarju kat..
35.95€
KM-ta: 29.47€
Aiakiige kate, 220x150x150 c..
Hoidke oma 3-kohaline aiakiik ilmastikutingimuste eest kaitstuna selle veekindla aiakiige kattega. Veekindel ja UV-kaitse: PU kattega 420D Oxford-kangast aiamööbli kate on veekindel, UV-kindel, rebenemiskindel ja tolmukindel. Lisaks on õmblused seest..
Hoidke oma 3-kohaline aiakiik ilmastikutingimuste eest kaitstuna ..
58.95€
KM-ta: 48.32€
Aia päikesevarju katted 2 t..
Kaitske oma aia päikesevarju nende veekindlate aia päikesevarju katetega. Veekindel ja UV-kaitse: PU kattega 420D Oxford-kangast aiamööbli kate on veekindel, UV-kindel, rebenemiskindel ja tolmukindel.Tuulekindel disain: õuemööbli kattel on pingutusnö..
Kaitske oma aia päikesevarju nende veekindlate aia päikesevarju k..
55.95€
KM-ta: 45.86€
2-kohalise pingi katted 2 tk..
Kaitske oma aiapinki nende veekindlate 2-kohase pingi katetega. Veekindel ja UV-kaitse: PVC-kattega 600D Oxford-kangast aiamööbli kate on veekindel, UV-kindel, rebenemiskindel ja tolmukindel. Lisaks on õmblused seestpoolt kaetud veekindla teibiga, et..
Kaitske oma aiapinki nende veekindlate 2-kohase pingi katetega. V..
86.95€
KM-ta: 71.27€
L-kujulise diivan katted 2 t..
Hoidke oma L-kujuline diivan ilmastikuolude eest kaitstuna nende veekindlate L-kujuliste diivanikatete abil. Veekindel ja UV-kaitse: PU kattega 420D Oxford-kangast aiamööbli kate on veekindel, UV-kindel, rebenemiskindel ja tolmukindel. Lisaks on õmbl..
Hoidke oma L-kujuline diivan ilmastikuolude eest kaitstuna nende ..
125.95€
KM-ta: 103.24€
Grillikate, 147x61x112 cm, m..
Hoidke oma aiagrill ilmastikutingimuste eest kaitstuna selle veekindla grillikattega. Veekindel ja UV-kaitse: PU kattega 420D Oxford-kangast aiamööbli kate on veekindel, UV-kindel, rebenemiskindel ja tolmukindel. Lisaks on õmblused seestpoolt kaetud ..
Hoidke oma aiagrill ilmastikutingimuste eest kaitstuna selle veek..
41.95€
KM-ta: 34.39€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!

Supermarket @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper