See e-pood on müügis WebShopperi AFTERMARKETIS

Sõidukite hoiustamine ja vedu - Supermarket

Sõidukite hoiustamine ja vedu - Supermarket

Sõidukite hoiustamine ja vedu - Supermarket

Sõidukite hoiustamine ja vedu - Supermarket

Sõidukite hoiustamine ja vedu - Supermarket
Sõidukite hoiustamine ja vedu - Supermarket
Klienditugi
560 45 000
Kategooriad
Uued tooted
Vedrutaskutega madrats, kesk..
Vedrutaskutega madrats, kesk..
Vedrutaskutega madrats on mõeldud selleks, et luua kodus mõnus ja..

UUDIS
456.95€
Vedrutaskutega madrats, kesk..
Vedrutaskutega madrats, kesk..
Vedrutaskutega madrats on mõeldud selleks, et luua kodus mõnus ja..

UUDIS
349.95€

Sõidukite hoiustamine ja vedu

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Rullidega paadialus treileri..
See paadi alusraam kiilu rullidega sobib igasse paadikärusse, et toetada paadi põhja ning paadi peale- ja mahalaadimist lihtsustada. Paadi aluse laiust saab reguleerida, see sobib 80-124 cm laiustele suurtele ja väikestele paatidele. Kvaliteetset tsi..
See paadi alusraam kiilu rullidega sobib igasse paadikärusse, et ..
82.95€
KM-ta: 67.99€
Paadi järelkäru kahe rulli..
Rullikuga paadinina tugedel on terasraam ja neid saab paigutada paadi järelkärule, et paadi alaosa toetada, muutes need paadi järelkäru asendamatuks osaks. Kuna kahe rullikuga paadinina toe kõrgust saab reguleerida vahemikus 59-84 cm, sobivad need vä..
Rullikuga paadinina tugedel on terasraam ja neid saab paigutada p..
101.95€
KM-ta: 83.57€
Paadihaagise vööritoe komp..
Rullikuga paadinina tugedel on terasraam ja neid saab paigutada paadi järelkärule, et paadi alaosa toetada, muutes need paadi järelkäru asendamatuks osaks. Kuna kahe rullikuga paadinina toe kõrgust saab reguleerida vahemikus 63-88 cm, sobivad need vä..
Rullikuga paadinina tugedel on terasraam ja neid saab paigutada p..
103.95€
KM-ta: 85.20€
Paadialus vintsi kinnitamise..
Seda paadi alust kasutatakse paadi esiosa toetamiseks ja selle külge saab kinnitada vintsi. Selle kandevõime on 500- 1000 kg, see on reguleeritava kõrgusega, seega sobib erineva suurusega paatidele. Tsingiga kaetud terasest valmistatud paadialus peab..
Seda paadi alust kasutatakse paadi esiosa toetamiseks ja selle kü..
67.95€
KM-ta: 55.70€
Haagise tugiratas, 48 mm, ts..
Kasutage seda 48 mm tugiratast oma haagise stabiliseerimiseks või haakeseadise ühendamiseks kuulühendusega. Vastupidav materjal: haagise tugiratas on valmistatud tsingitud terasest, mis muudab selle rooste- ja ilmastikukindlaks.Reguleeritav disain: a..
Kasutage seda 48 mm tugiratast oma haagise stabiliseerimiseks või..
56.95€
KM-ta: 46.68€
48 mm tugiratas 1 tugiratta ..
Tugiratas on asendamatu mugavaks järelkäru ühendamiseks ja lahtiühendamiseks. Kui vajate oma järelkärule tugiratast, siis on see parim valik. Tugiratas on valmistatud kvaliteetsest tsingitud terasest ning on roostevaba ja robustne, maksimaalse kandev..
Tugiratas on asendamatu mugavaks järelkäru ühendamiseks ja lahtiü..
59.95€
KM-ta: 49.14€
ProPlusi peenvõrgust haagis..
Kvaliteetne ProPlus peenvõrgust haagisevõrk 340766 sobib ideaalselt lahtiste ja suuremahuliste esemete kinnitamiseks haagistel. UV-kindlast PPst valmistatud haagisevõrk on väga vastupidav.Materjal: PP (UV-stabiliseeritud)Suurus: 2,5 x 1,6 m (P x L)Ku..
Kvaliteetne ProPlus peenvõrgust haagisevõrk 340766 sobib ideaalse..
44.95€
KM-ta: 36.84€
Mootorratta kohver 24 l ühe..
24-liitrises mootorratta kohvris on küllaldaselt ruumi kiivri, riiete või muude asjade hoidmiseks. Kiivrikohver on valmistatud kvaliteetsest PPst, mis muudab selle vee- ja ilmastikukindlaks. Kiirvabastuse süsteemi abil saab kohvrit hõlpsalt eemaldada..
24-liitrises mootorratta kohvris on küllaldaselt ruumi kiivri, ri..
67.95€
KM-ta: 55.70€
Mootorratta pagasikast 36 li..
Pagasikasti mahutavus on 36 liitrit ning sinna mahub kiiver, riided või muud tarvikud. Sisseehitatud reflektori tagab parema nähtavuse teel ja suurema ohutuse liigeldes. Kasti on lihtne eemaldada, see on valmistatud kvaliteetsest PP materjalist ning ..
Pagasikasti mahutavus on 36 liitrit ning sinna mahub kiiver, riid..
63.95€
KM-ta: 52.42€
ProPlusi koormavõrk 1,50 x ..
Koormavõrk sobib teie auto pagasiruumis, kaubikus, pikapis, haagises jms koorma ohutuks ja turvaliseks hoidmiseks. Võrk on mõeldud lahtiste esemete kinnitamiseks teie sõidukisse või sellest väljaspool! Seda saab kasutada ka veoraamidel, katuseraamide..
Koormavõrk sobib teie auto pagasiruumis, kaubikus, pikapis, haagi..
36.95€
KM-ta: 30.29€
Seinale kinnitatav rulahoidj..
Akaatsiapuidust rulahoidja on praktiline viis rulade hoiustamiseks, kui te neid parajasti ei kasuta. Rulariiuli saab seinale kinnitada, et hoida rulad puhtana, korrastatult ja kohas, kus need kedagi ei vigasta. Lisaks saate seda kasutada oma rulakoll..
Akaatsiapuidust rulahoidja on praktiline viis rulade hoiustamisek..
55.95€
KM-ta: 45.86€
ProPlus koormavõrk, 2,5 x 4..
Koormavõrk pakub lihtsat võimalust lasti kiireks kinnitamiseks. Võrk sobib lahtistele ja suuremamahuliste esemetele. See aitab teie koormat transpordi käigus paigal hoida. Võrk on UV-stabiliseeritud.Võrgu suurus: 2,5 x 4,0 mMaterjal: PP-nöörist Paksu..
Koormavõrk pakub lihtsat võimalust lasti kiireks kinnitamiseks. V..
62.95€
KM-ta: 51.60€
Seina rulanagi, 25 x 20 x 30..
Tugev mangopuidust rulanagi on praktiline viis rulade hoiustamiseks, kui te neid parajasti ei kasuta. Rulanagi saab seinale kinnitada, et saaksite oma rulasid hoida puhtana, korrastatult ja kohas, kus need kedagi ei vigasta. Lisaks saate seda kasutad..
Tugev mangopuidust rulanagi on praktiline viis rulade hoiustamise..
56.95€
KM-ta: 46.68€
Järelkäru sidumisrõngad 6..
Vastupidavad sidumisrõngad sobivad suurepäraselt raskete laadungite kinnitamiseks järelkärule või veoauto või kastiauto kastile. Toekad terasest sidumisrõngad on tsingitud, et need oleksid roostekindlad ja sobiksid pikaajaliseks välikasutuseks. Nende..
Vastupidavad sidumisrõngad sobivad suurepäraselt raskete laadungi..
78.95€
KM-ta: 64.71€
Haagise tugiratas klambriga,..
Kasutage 48 mm tugiratast koos klambriga oma haagise stabiliseerimiseks või haakeseadise ühendamiseks kuulühendusega. Vastupidav materjal: haagise tugiratas on valmistatud tsingitud terasest, mis muudab selle rooste- ja ilmastikukindlaks.Reguleeritav..
Kasutage 48 mm tugiratast koos klambriga oma haagise stabiliseeri..
68.95€
KM-ta: 56.52€
Haagise tugiratas koos klamb..
Kasutage seda 60 mm tugiratast koos klambriga oma haagise stabiliseerimiseks või haakeseadise ühendamiseks kuulühendusega. Vastupidav materjal: haagise tugiratas on valmistatud tsingitud terasest, mis muudab selle rooste- ja ilmastikukindlaks.Regulee..
Kasutage seda 60 mm tugiratast koos klambriga oma haagise stabili..
81.95€
KM-ta: 67.17€
48 mm tugiratas kahe tugitor..
Tugiratas on haagise mugavaks külge ja lahti haakimiseks hädavajalik. Kui otsite oma haagise jaoks tugiratast, on see suurepärane valik. Kvaliteetsest tsingitud terasest valmistatud tugiratas on roostekindel ja toekas ning selle maksimaalne kandevõim..
Tugiratas on haagise mugavaks külge ja lahti haakimiseks hädavaja..
102.95€
KM-ta: 84.39€
Paadi järelkäru kahe rulli..
Rullikuga paadinina tugedel on terasraam ja neid saab paigutada paadi järelkärule, et paadi alaosa toetada, muutes need paadi järelkäru asendamatuks osaks. Kuna kahe rullikuga paadinina toe kõrgust saab reguleerida vahemikus 59 - 84 cm, sobivad need ..
Rullikuga paadinina tugedel on terasraam ja neid saab paigutada p..
144.95€
KM-ta: 118.81€
ProPlus stabilisaatorialuste..
ProPlusi stabilisaatorialused on suurepärane lahendus teie haagise või haagissuvila turvaliseks stabiliseerimiseks matkareisidel või muul pikemal peatumisel. Aluste kõrgus on reguleeritav vahemikus 280 mm kuni 430 mm. Komplekti kuulub 4 alumiiniumalu..
ProPlusi stabilisaatorialused on suurepärane lahendus teie haagis..
78.95€
KM-ta: 64.71€
Mootorratta pagasikast 72 L ..
Selles mootorratta pagasikastis mille mahutavus on 72 liitrit on ruumi kuni kahele kiivrile, riietele või muule. Tänu sisse ehitatud reflektorile paraneb sinu nähtavus teistele juhtidele märgatavalt ja seeläbi on sõit turvalisem. Pagasikasti on lihtn..
Selles mootorratta pagasikastis mille mahutavus on 72 liitrit on ..
81.95€
KM-ta: 67.17€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!

Supermarket @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper