See e-pood on müügis WebShopperi AFTERMARKETIS

Töövahendid - Supermarket

Töövahendid - Supermarket

Töövahendid - Supermarket

Töövahendid - Supermarket

Töövahendid - Supermarket
Töövahendid - Supermarket
Klienditugi
560 45 000
Kategooriad
Uued tooted
Lastediivan, pruun, 70 x 45 ..
Lastediivan, pruun, 70 x 45 ..
Tekitage lapsele lastediivaniga soe ja mugav koht lõõgastumiseks!..

UUDIS
86.95€
Päevitustool koos varikatus..
Päevitustool koos varikatus..
Lõõgastuge ja nautige õues olemist sellel mugaval lamamistoolil! ..

UUDIS
311.95€

Töövahendid

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
8-osaline torupikenduse komp..
Torupikenduse komplekt on mugav ja soodne alternatiiv hüdrauliliste torude laiendamiseks. Torupikendajaid saab kasutada löökmutrivõtmega torude kiireks pikendamiseks. Komplekt sisaldab erineva suurusega venitajaid, laiendades torusid vahemikus 4 kuni..
Torupikenduse komplekt on mugav ja soodne alternatiiv hüdraulilis..
100.95€
KM-ta: 82.75€
DSG siduri paigaldamise ja e..
DSG siduri eemaldamise/paigaldamise tööriistakomplekt on hädavajalik töövahend nii elukutselistele kui harrastusmehaanikutele. Sobib täiuslikult professionaalseks kasutamiseks tänu väga heale kvaliteedile, mitmekülgsetele funktsioonidele ja mugavale ..
DSG siduri eemaldamise/paigaldamise tööriistakomplekt on hädavaja..
110.95€
KM-ta: 90.94€
14-osaline esiratta laagri t..
Laagritööriista komplekt on disainitud rattarummu/rattalaagri paigaldamiseks ja eemaldamiseks. Kvaliteedi, mitmekülgsete kasutusvõimaluste ja kerge hoiustamise tõttu on tööriistakomplekt asendamatu töökoja tööriist nii professionaalidele kui harrasta..
Laagritööriista komplekt on disainitud rattarummu/rattalaagri pai..
100.95€
KM-ta: 82.75€
Iseseaduva siduri joondamise..
Iseseaduva siduri joondamise tööriistakomplekt on mõeldud iseseaduvate sidurite kiireks ja professionaalseks kokkupanemiseks ja lahtivõtmiseks. Sobib pea kõigi iseseaduvate siduritega, millel on 3- ja 4-avaline moodul tootjatelt VAG, MB, Opel, Volvo,..
Iseseaduva siduri joondamise tööriistakomplekt on mõeldud isesead..
155.95€
KM-ta: 127.83€
Rattalaagrite vahetus- ja pa..
See rattalaagrite vahetus- ja paigaldamiskomplekt on ideaalne valik esiratta veoga sõidukite rattalaagrite kiireks ja efektiivseks eemaldamiseks. Komplekt on valmistatud kvaliteetsest materjalist ning on väga vastupidav. Komplekt tuleb kaasa kohvris,..
See rattalaagrite vahetus- ja paigaldamiskomplekt on ideaalne val..
126.95€
KM-ta: 104.06€
38-osaline siduri tööriist..
Selle siduri tööriistade komplekti abil saab siduriketast täpselt paigutada surveplaadile, mis on hooratta küljes. See komplekt hoiab ära siduriketta deformeerumise, siduri vabanemise või lohisemise. Lisaks on kaasas tööriist, millega saab sidurit t..
Selle siduri tööriistade komplekti abil saab siduriketast täpselt..
145.95€
KM-ta: 119.63€
Diiselmootori kütusepumba a..
See diiselmootori kütusepumba ajastus komplekt sobib Bosch, VE, Kiki, Lucas, CAV-Rotodiesel ja NiponDenso kütusepumpadele. Kvaliteetsetest materjalidest valmistatud tööriistad peavad kaua vastu. Kogu komplekt on paigutatud plastikust hoiukohvrisse, m..
See diiselmootori kütusepumba ajastus komplekt sobib Bosch, VE, K..
64.95€
KM-ta: 53.24€
Pneumaatiline õhutamise tö..
See komplekti sobib piduri ja siduri õhutamiseks sõidukitel, millel on ABS süsteem. Seda on võimalik teha üksi oma garaažis, professionaali poole pöördumata. Sobib kasutamiseks ka professionaalsetes autoteenindustes. Seade töötab tavalise kompressori..
See komplekti sobib piduri ja siduri õhutamiseks sõidukitel, mill..
190.95€
KM-ta: 156.52€
Pneumaatiline mõlgitõmbaja..
Seda pneumaatilist tööriista kasutatakse auto kerelt mõlkide eemaldamiseks. Lihtsalt pange iminapp mõlgile ja tõmmake liughaamri abil mõlk välja. Suur iminapp koos pneumaatilise süsteemiga loob tugeva vaakumi, mille abil on mõlkide eemaldamine lihtne..
Seda pneumaatilist tööriista kasutatakse auto kerelt mõlkide eema..
62.95€
KM-ta: 51.60€
Hüdrauliline laagrieemaldaj..
See hüdrauliline laagrite eemaldustööriist sobib sõidukite hoolduse ja remondi käigus laagrite jm osade eemaldamiseks. Komplekti kuulub: 1 x laagri lahutaja, 1 x tala, 1 x keskmine adapter, 1 x kolmikpea, 1 x kaksikpea, 3 x 4” tõmmits, 3 x 6” tõmmits..
See hüdrauliline laagrite eemaldustööriist sobib sõidukite hooldu..
120.95€
KM-ta: 99.14€
Diislipihusti eemaldaja Citr..
See pihusti eemaldaja tööriista komplekt kõrgkvaliteediga lubab suurte pihustite eemaldamist ilma, et peaks eemaldama silindripead. Sild sobib täpselt silindripea peale, mis hoiab ära vigastuse pihusti ümbrusele. See tööriistakomplekt on tehtud tugev..
See pihusti eemaldaja tööriista komplekt kõrgkvaliteediga lubab s..
72.95€
KM-ta: 59.80€
Renault Laguna tagasilla kan..
See tagasilla kandva tagaraami tööriistakomplekt, valmistatud kvaliteetsest süsinikterasest, on vajalik tööriista komplekt mehhaanikule ja on sobilik Renault'ile ja Lagunale. See on disainitud alusraami puksi vahetamiseks ja tagasilla lahtivõtmiseks ..
See tagasilla kandva tagaraami tööriistakomplekt, valmistatud kva..
67.95€
KM-ta: 55.70€
Õlikorgi remondikomplekt
See õlikorgi remondikomplekt koosneb 6 erineva suurusega kraanist, õlikorkidest ja alumiiniumist rõngastihenditest, mis sobivad paljudele erinevatele autodele. Selles komplektis on uued ja suuremad õlikorgid, mida kasutatakse siis, kui vanad on kulun..
See õlikorgi remondikomplekt koosneb 6 erineva suurusega kraanist..
67.95€
KM-ta: 55.70€
Rattalaagrite vahetamise kom..
Tööriistakomplekti sobib nii professionaalidele kui ka kodukasutajatele. Selle abil saate eemaldada ja paigaldada kuulliigendeid, pukse ja laagreid erinevatele BMW mudelitele 1-8 seeriast. Komplekt on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja peab..
Tööriistakomplekti sobib nii professionaalidele kui ka kodukasuta..
81.95€
KM-ta: 67.17€
64-osaline õlikorgi remondi..
See õlikorgi remondikomplekt koosneb 4 kraanist, 20 õlikorgist ja 40 alumiiniumist rõngastihendist, mis kõik mahuvad kaasasolevasse hoiukohvrisse. Selles komplektis on uued ja suuremad õlikorgid, mida kasutatakse siis, kui vanad on kulunud ja vajavad..
See õlikorgi remondikomplekt koosneb 4 kraanist, 20 õlikorgist ja..
41.95€
KM-ta: 34.39€
11-osaline ajastustööriist..
See on terviklik tööriistakomplekt nukkvõlli lukustamiseks nukkvõlli ajastuse kontrollimisel/reguleerimisel, sisselaske nukkvõlli või ajamiketi vahetamisel BWM mudelitel M40/42/43/44/50/52/54/56. Kõik mootori ajastuse tööriistad on suurepärase kvalit..
See on terviklik tööriistakomplekt nukkvõlli lukustamiseks nukkvõ..
124.95€
KM-ta: 102.42€
MOOTORI AJASTUSTÖÖRIISTA K..
Enam kui kahekümnest tööriistast koosnev ajastustööriistade komplekt võimaldab hammasrihma vahetamisel valida õige mootori ajastuse. Komplekt sobib kasutamiseks kõige levinumates bensiini- või diiselmootoritega autodes.Sobib järgmistele bensiinimooto..
Enam kui kahekümnest tööriistast koosnev ajastustööriistade kompl..
80.95€
KM-ta: 66.35€
MacPherson vedrustuse kompre..
See vedru kompressor surub kokku kõiki MacPherson tüüpi spiraalvedrusid. Kaasas on kolm paari vahetatavasid lõugasid (65 - 125 mm, 88 - 60 mm, 125 - 215 mm), mis sobivad peaaegu kõikidele vedrudele, mida sõidukites kasutatakse.Vedru kokku surumiseks ..
See vedru kompressor surub kokku kõiki MacPherson tüüpi spiraalve..
136.95€
KM-ta: 112.25€
Auto esiklaasi eemaldamise k..
Selle esiklaasi eemaldamise komplektiga saate isegi kõige uuemate mudelite esiklaase eemaldada. Selle tööriistakomplektiga lõigatakse butüülliimi, mis hoiab klaasi paigal. Komplekti kuulub: 2 x traadi hoidmise käepide, 1 x traadi andmise tööriist, 1 ..
Selle esiklaasi eemaldamise komplektiga saate isegi kõige uuemate..
36.95€
KM-ta: 30.29€
21-osaline kuulliigendite t..
See 21-osaline kuulliigendite tõmmitsate komplekt on väga tugeva konstruktsiooniga ning peab kaua vastu ka igapäevasel kasutamisel. Sisaldab tööriistu kuulliigendite ja käänmiku kokku surumiseks. Komplekti kuuluvad kõik tööriistad, mida on vaja kuull..
See 21-osaline kuulliigendite tõmmitsate komplekt on väga tugeva ..
107.95€
KM-ta: 88.48€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!

Supermarket @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper