See e-pood on müügis WebShopperi AFTERMARKETIS

Õuemööbel - Supermarket

Õuemööbel - Supermarket

Õuemööbel - Supermarket

Õuemööbel - Supermarket

Õuemööbel - Supermarket
Õuemööbel - Supermarket
Klienditugi
560 45 000
Kategooriad
Uued tooted
Vaip
Vaip "OVIEDO" lühikese narm..
Lisage selle pehme vaibaga oma kodu sisekujundusele mugavust ja s..

UUDIS
45.95€
Vaip
Vaip "OVIEDO" lühikese narm..
Lisage selle pehme vaibaga oma kodu sisekujundusele mugavust ja s..

UUDIS
138.95€

Õuemööbel

Täpsusta valikut

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
8-osaline aiadiivani komplek..
Aiadiivani komplekt on suurepärane täiendus teie hoovile, aiale või terrassile, pakkudes mugavat ja kutsuvat kohta, kus pereliikmete või sõpradega vestelda või lihtsalt lõõgastuda. Tugev ja vastupidav materjal: ebatsuuga puit on tuntud oma tugevuse j..
Aiadiivani komplekt on suurepärane täiendus teie hoovile, aiale v..
673.95€
KM-ta: 552.42€
7-osaline aiamööbli komple..
Elegantse ja klassikalise disainiga puidust aiamööbli komplekt on suurepärane valik aias einestamiseks või lõõgastumiseks. Kvaliteetne materjal: naturaalse viimistlusega tiikpuu. See on kulunud, põletusahjus kuivanud ja peenelt lihvitud, et anda sell..
Elegantse ja klassikalise disainiga puidust aiamööbli komplekt on..
1 108.95€
KM-ta: 908.98€
Aiatoolid, 2 tk, veinipunast..
Puidust aiatoolid lisavad aeda, terrassile või muule väliruumile maalähedast sarmi. Äärmiselt vastupidavast tiikpuust valmistatud mööbel on põletusahjus kuivatatud ja peenelt lihvitud, et sellele väga siledat välimust anda. Tiikpuu on tuntud oma erak..
Puidust aiatoolid lisavad aeda, terrassile või muule väliruumile ..
256.95€
KM-ta: 210.61€
5-osaline aiabaari komplekt ..
Stiilne aiabaari komplekt võimaldab pere ja sõpradega mugavalt aega veeta. Ilmastiku- ja veekindlast PE-rotangist valmistatud aiabaarikomplekt on kergesti puhastatav, kulumiskindel ja sobib igapäevaseks kasutamiseks. Pulbervärvitud terasraam muudab l..
Stiilne aiabaari komplekt võimaldab pere ja sõpradega mugavalt ae..
433.95€
KM-ta: 355.70€
Aiatoolid patjadega, 8 tk, a..
Trendikast puidust aiatoolide komplektist saab teie aia, söögitoa või terrassi keskpunkt. Aiatool on valmistatud akaatsiapuidust, mis on tihkete kiududega lehtpuit. Kauni disainiga toolid on stabiilsed, vastupidavad ja silmapaistvad. Õliviimistlusega..
Trendikast puidust aiatoolide komplektist saab teie aia, söögitoa..
580.95€
KM-ta: 476.19€
3-osaline laste aiamööblik..
Ühe laua, kahe tooli ja päikesevarjuga aiamööblikomplekt on spetsiaalselt loodud teie lastele, et nad saaksid nautida aias või terrassil olemist. Tugeva terasraamiga aiamööblikomplekt on vastupidav ja tugev ning sellel on lastel ohutu istuda. Kaasaso..
Ühe laua, kahe tooli ja päikesevarjuga aiamööblikomplekt on spets..
89.95€
KM-ta: 73.73€
3-osaline aia baarikomplekt,..
Trendikas aia baarikomplekt ühendab endas nii stiili kui ka funktsionaalsust ja sellest saab teie aia, terrassi või muu eluruumi keskpunkt. Ilmastikukindel materjal: PE-rotang, tuntud ka kui polürotang, on ilmastikukindel ja lihtsasti puhastatav. See..
Trendikas aia baarikomplekt ühendab endas nii stiili kui ka funkt..
239.95€
KM-ta: 196.68€
Aiatoolid teelauaga istmepat..
Nautige meie maalähedase bistrookomplektiga mõnusat tassikest teed. See on kasutajasõbralik ja silmapaistev lisa teie aiale või terrassile. Laud ja toolid on valmistatud õliviimistlusega toekast akaatsiapuidust, mis muudab need eriti tugevaks ja vast..
Nautige meie maalähedase bistrookomplektiga mõnusat tassikest tee..
193.95€
KM-ta: 158.98€
5-osaline aiamööbli komple..
Puidust aiamööblikomplekt on suurepärane valik aias või terrassil puhkamiseks, lisades teie väliruumi elegantsust ja ilu. Vastupidav materjal: toekas akaatsiapuit on kaunis looduslik materjal. Akaatsiapuit on troopiline lehtpuu, mis on tihke, tugev j..
Puidust aiamööblikomplekt on suurepärane valik aias või terrassil..
1 041.95€
KM-ta: 854.06€
5-osaline aiabaari komplekt ..
Stiilne aiabaari komplekt võimaldab pere ja sõpradega mugavalt aega veeta. PE-rotangiga kaetud pulbervärvitud terasest raamiga laud tagab palju aastaid välikasutamiseks. Lisaks pakuvad toekas akaatsiapuidust lauaplaat ja alus täiendavat vastupidavust..
Stiilne aiabaari komplekt võimaldab pere ja sõpradega mugavalt ae..
267.95€
KM-ta: 219.63€
3-osaline aia baarikomplekt ..
Aiabaarikomplekt on elegantse disainiga ning saab teie aia, siseõu või terrassi keskpunktiks. Tänu ilmastiku- ja veekindlale PE-rotangile on aiabaari komplekti lihtne puhastada, see on kulumiskindel ja sobilik igapäevaseks kasutamiseks. Pulbervärvitu..
Aiabaarikomplekt on elegantse disainiga ning saab teie aia, siseõ..
265.95€
KM-ta: 217.99€
9-kohaline aiamööblikomple..
Kaunistage oma aeda kutsuva puhkekohaga, kus imetleda ümbruskonda! Puidust aiadiivan on täiuslik valik pere või sõpradega aias, terrassil või rõdul lõõgastumiseks ja vaba aja veetmiseks. Aiadiivan on hoolikalt valmistatud tugevast akaatsiapuidust, mi..
Kaunistage oma aeda kutsuva puhkekohaga, kus imetleda ümbruskonda..
1 173.95€
KM-ta: 962.25€
Aia baarilaud, must, 120 x 5..
Kahe tasandiga kumer baarilaud on täiuslik valik igasse koju, aeda, baari, pubisse, restorani jms. Ilmastikukindla PE-rotangiga kaetud pulbervärvitud terasest raamiga baarilaud peab aastaid vastu. Kahe tasandiga plaat pakub hoiuruumi asjade käepärast..
Kahe tasandiga kumer baarilaud on täiuslik valik igasse koju, aed..
188.95€
KM-ta: 154.88€
Baarilaud, must 60 x 60 x 11..
Nautige oma lemmikveini või meeldivat einet puidust baarilaua taga! Ilmastikukindla PE-rotangiga kaetud pulbervärvitud terasest raamiga laud peab aastaid vastu. Akaatsiapuidust lauaplaat ja alus lisab tugevust ja stabiilsust. Puidust lauaplaadil saab..
Nautige oma lemmikveini või meeldivat einet puidust baarilaua tag..
142.95€
KM-ta: 117.17€
Aia söögitoolid istmepatja..
Moodne puidust patjadega söögitoolide komplekt lisab aeda, terrassile või rõdule naturaalset stiili. Puidust toolidest koosnev komplekt sobib suurepäraselt aias või terrassil einestamiseks. Aiatoolid on valmistatud akaatsiapuidust, troopilisest lehtp..
Moodne puidust patjadega söögitoolide komplekt lisab aeda, terras..
146.95€
KM-ta: 120.45€
Aiatoolid, 2 tk, veinipunast..
Stiilne ning praktilise disainiga puidust aiatoolide komplekt muudab õues olemise palju mugavamaks! Äärmiselt vastupidavast tiikpuust valmistatud mööbel on põletusahjus kuivatatud ja peenelt lihvitud, et sellele väga siledat välimust anda. Tiikpuu on..
Stiilne ning praktilise disainiga puidust aiatoolide komplekt muu..
283.95€
KM-ta: 232.75€
8-osaline aiadiivani komplek..
Aiadiivani komplekt on suurepärane täiendus teie hoovile, aiale või terrassile, pakkudes mugavat ja kutsuvat kohta, kus pereliikmete või sõpradega vestelda või lihtsalt lõõgastuda. Tugev ja vastupidav materjal: männipuit on tuntud oma tugevuse ja vas..
Aiadiivani komplekt on suurepärane täiendus teie hoovile, aiale v..
775.95€
KM-ta: 636.02€
Allalastava seljatoega aiato..
Klassikaliste puidust aiatoolidega saate oma õueala mugavamaks muuta. Neil on hea pere ja sõpradega vestelda või lihtsalt päikest võtta! Toekas tiikpuu: tiikpuu on ilus looduslik materjal. See on kulunud, põletusahjus kuivanud ja peenelt lihvitud, et..
Klassikaliste puidust aiatoolidega saate oma õueala mugavamaks mu..
278.95€
KM-ta: 228.65€
9-osaline aia aiamööbli ko..
Elegantse ja klassikalise disainiga puidust aiamööbli komplekt on suurepärane valik aias einestamiseks või lõõgastumiseks. Kvaliteetne materjal: naturaalse viimistlusega tiikpuu. See on kulunud, põletusahjus kuivanud ja peenelt lihvitud, et anda sell..
Elegantse ja klassikalise disainiga puidust aiamööbli komplekt on..
1 338.95€
KM-ta: 1 097.50€
Aiatoolid 2 tk istmepatjadeg..
Eriti raskete aiatoolide komplekt on suurepärane koht aias või terrassil lõõgastumiseks ja päikese nautimiseks. Äärmiselt vastupidavast tiikpuust valmistatud mööbel on põletusahjus kuivatatud ja peenelt lihvitud, et sellele väga siledat välimust anda..
Eriti raskete aiatoolide komplekt on suurepärane koht aias või te..
225.95€
KM-ta: 185.20€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!

Supermarket @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper