See e-pood on müügis WebShopperi AFTERMARKETIS

Aiatuled - Supermarket

Aiatuled - Supermarket

Aiatuled - Supermarket

Aiatuled - Supermarket

Aiatuled - Supermarket
Aiatuled - Supermarket
Klienditugi
560 45 000
Kategooriad
Uued tooted
Lastediivan, pruun, 70 x 45 ..
Lastediivan, pruun, 70 x 45 ..
Tekitage lapsele lastediivaniga soe ja mugav koht lõõgastumiseks!..

UUDIS
86.95€
Päevitustool koos varikatus..
Päevitustool koos varikatus..
Lõõgastuge ja nautige õues olemist sellel mugaval lamamistoolil! ..

UUDIS
311.95€

Aiatuled

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Seinalamp roostevaba terases..
See seinalamp, mugava ja heledavalgusega, valgustab teie aeda, teed või terrassi. Meie seinalamp on koos liikumisanduriga ja see lülitub sisse automaatselt kui näeb liikumist. Nii nägemise kaugust ja valgustuse aega saab reguleerida. See on sobilik p..
See seinalamp, mugava ja heledavalgusega, valgustab teie aeda, te..
51.95€
KM-ta: 42.58€
õuevalgustid 2 tk, 35 W, hÃ..
Kena õues kasutamiseks mõeldud seinavalgustit iseloomustab moodne disain. Roostevabast terasest valmistatud seinavalgusti täiendab iga välisruumi. Valgustil on integreeritud opaalpolükarbonaadist hajuti. Stiilne lamp kiirgab meeldivat valgust, mis on..
Kena õues kasutamiseks mõeldud seinavalgustit iseloomustab moodne..
53.95€
KM-ta: 44.22€
õue LED-seinavalgustid 2 tk..
Kena õues kasutamiseks mõeldud LED-seinavalgustite komplekt on tagasihoidliku, kuid moodsa disainiga. Musta värvi roostevabast terasest seinavalgusti täiustab igat välisruumi. Sellel on sisseehitatud läbipaistev klaasist hajuti. Tänu sisseehitatud LE..
Kena õues kasutamiseks mõeldud LED-seinavalgustite komplekt on ta..
53.95€
KM-ta: 44.22€
Roostevabast terasest LED-se..
See LED-seinalamp, mugava ja heledavalgusega, valgustab teie aeda, teed või terrassi. Seda saab kergelt kinnitada igale seinale. See on sobilik pirnidel maksimaalse võimsusega 35 Vatti. Tänu madalale kuumuse edastamisele ja madalale voolutarbimisele ..
See LED-seinalamp, mugava ja heledavalgusega, valgustab teie aeda..
37.95€
KM-ta: 31.11€
õuevalgustid 2 tk, 35 W, mu..
Kena õues kasutamiseks mõeldud seinavalgustit iseloomustab moodne disain. Survevalualumiiniumist valmistatud seinavalgusti täiendab iga väliruumi. Valgustil on integreeritud opaalpolükarbonaadist hajuti. Stiilne lamp kiirgab meeldivat valgust, mis on..
Kena õues kasutamiseks mõeldud seinavalgustit iseloomustab moodne..
52.95€
KM-ta: 43.40€
Anduriga õue seinavalgusti,..
Stiilne, poolsilindrilise kujuga õue seinalamp ei sobi mitte ainult aedade, sissesõiduteede ja terrasside valgustamiseks, vaid see kaunistab ka teie aeda. Aia seinavalgustil on sisseehitatud PIR (passiivne infrapuna) liikumisandur, mis lülitab liikum..
Stiilne, poolsilindrilise kujuga õue seinalamp ei sobi mitte ainu..
47.95€
KM-ta: 39.30€
Õue postilamp roostevabast ..
See õue postilamp roostevaba terasest viimistlusega kindlasti on ilus teie terrassil, rõdul, aias ja mujal! See on sobilik elektripirnidele maksimaalse võimsusega 60 vatti. See lamp on valmistatud vastupidavast roostevabast terasest ja PC-st ja on ro..
See õue postilamp roostevaba terasest viimistlusega kindlasti on ..
74.95€
KM-ta: 61.43€
õue LED-lamp 9 W, must, ova..
Kena õues kasutamiseks mõeldud LED- teevalgustit iseloomustab moodne disain. Survevalualumiiniumist valmistatud aiavalgusti täiendab iga välisruumi. Seda eristab integreeritud opaalpolükarbonaadist hajuti. Tänu sisseehitatud LEDidele kiirgab stiilne ..
Kena õues kasutamiseks mõeldud LED- teevalgustit iseloomustab moo..
72.95€
KM-ta: 59.80€
õuevalgustid 2 tk, 35 W, hÃ..
Kena õues kasutamiseks mõeldud seinavalgustit iseloomustab moodne disain. Roostevabast terasest valmistatud seinavalgusti täiendab iga välisruumi. Valgustil on integreeritud opaalpolükarbonaadist hajuti. Stiilne lamp kiirgab meeldivat valgust, mis on..
Kena õues kasutamiseks mõeldud seinavalgustit iseloomustab moodne..
52.95€
KM-ta: 43.40€
õue LED-seinavalgustid 2 tk..
Sujuv õue seinavalgusti on tagasihoidliku ja modernse disainiga. Roostevabast terasest seinavalgusti täiendab iga välisruumi. Sellel on integreeritud läbipaistev klaasist hajuti. Lambil on kaks LED-pirni (ei kuulu komplekti), seega eraldab valgusti m..
Sujuv õue seinavalgusti on tagasihoidliku ja modernse disainiga. ..
48.95€
KM-ta: 40.12€
Aia lambipost, 3 lampi, 220 ..
Modernne lambipost on 220 cm kõrgune, sobides täiuslikult aia, sisehoovi, sissesõidutee või sissepääsu valgustamiseks. Lambil on tugev konstruktsioon ja see on valmistatud roostevabast terasest. See on täiuslik lamp aia valgustamiseks. Aiapostil on ..
Modernne lambipost on 220 cm kõrgune, sobides täiuslikult aia, si..
149.95€
KM-ta: 122.91€
Hi LED-päikesetoitel aia se..
Geko kujuline LED-päikesetoitel aia seinatuli tootjalt HI sobib ukse ja rõdu valgustamiseks. Vanaaegset pruuni värvi aiatulel on vastupidav päikesepaneel, mis muudab päikesevalguse elektriks ning hoiab aku laetuna. Kuna lamp ei vaja elektrit, saate õ..
Geko kujuline LED-päikesetoitel aia seinatuli tootjalt HI sobib u..
48.95€
KM-ta: 40.12€
Prestoni aialamp - kõrgus 2..
See tumeroheline/must aialamp on tehtud alumiiniumist ja läbipaistvast klaasist. See on sobilik lampide jaoks mille maksimaalne võimsus on 60 W ja on 215 cm kõrge. 3 laternat mitte ainult ei lisa ilusat atmosfääri teie aeda, aga ka muudab kõndimise t..
See tumeroheline/must aialamp on tehtud alumiiniumist ja läbipais..
176.95€
KM-ta: 145.04€
Aialamp, post, 2 haru, 230 c..
230 cm kõrgune aialamp on täiuslik kaunistus aedadesse, terrassidele ning teeradade äärde. Lambi maksimaalne võimsus on 100 W. Kahe laternaga disain lisab aiale meeldivat õhustikku ning muudab pimedas kõndimise lihtsamaks. Lampidel on E27 pesad, mida..
230 cm kõrgune aialamp on täiuslik kaunistus aedadesse, terrassid..
197.95€
KM-ta: 162.25€
HI LED-päikesetoitel aia se..
Selle liblikakujulise seinavalgustiga tootjalt HI saate luua oma õuealal hubase ja meeldiva õhustiku. LED-valgusti on varustatud amorfse päikesepaneeliga, mida laetakse päevasel ajal päikeseenergiaga ja pimeduse saabudes lülitub see automaatselt siss..
Selle liblikakujulise seinavalgustiga tootjalt HI saate luua oma ..
73.95€
KM-ta: 60.61€
Aialamp 41 cm
See 41 cm tumeroheline aialamp on tehtud alumiiniumist ja läbipaistvast klaasist. See on sobilik lampidele mille maksimaalne võimsus on 60 W. See ainult ei loo ilusat atmosfääri teie aeda, vaid ka teeb kõndimise või sõidutee pimedas turvalisemaks. Kõ..
See 41 cm tumeroheline aialamp on tehtud alumiiniumist ja läbipai..
39.95€
KM-ta: 32.75€
Prestoni aialamp 215 cm
See tumeroheline aialamp on tehtud alumiiniumist ja on 215 cm kõrge. Sellel on 2 laternat, mis on läbipaistvast klaasist ja on sobilik lampidele mille maksimaalne võimsus on 60 W. Lambid loovad ilusa atmosfääri teie aeda ja ka teevad aias või sõidute..
See tumeroheline aialamp on tehtud alumiiniumist ja on 215 cm kõr..
155.95€
KM-ta: 127.83€
Aialatern, 6 tk, E27 110 cm,..
Kuueosaline aialaternate komplekt sobib kõigile, kes soovivad valgustada oma aeda praktilise, ohutu ja õhustikku loova valgustiga ning kes peavad au sees kvaliteeti ja vastupidavust. Kvaliteetne latern on valmistatud vastupidavast alumiiniumist ja PV..
Kuueosaline aialaternate komplekt sobib kõigile, kes soovivad val..
164.95€
KM-ta: 135.20€
Kingstoni aialamp 3-jalaga 2..
See valge aialamp on tehtud alumiiniumist ja läbipaistvast klaasist. See on sobilik lampide jaoks mille maksimaalne võimsus on 100 W ja on 215 cm kõrge. 2 laternat mitte ainult ei lisa ilusat atmosfääri teie aeda, aga ka muudab kõndimise teie aias võ..
See valge aialamp on tehtud alumiiniumist ja läbipaistvast klaasi..
166.95€
KM-ta: 136.84€
Aia seinavalgusti E27 42 cm,..
Õue seinavalgusti sobib kõigile, kes soovivad valgustada aeda praktilise, ohutu ja õhustikku loova valgustiga ning kes peavad au sees kvaliteeti ja vastupidavust. Kvaliteetne aialatern on valmistatud vastupidavast alumiiniumist ja on PVCst lambivarju..
Õue seinavalgusti sobib kõigile, kes soovivad valgustada aeda pra..
61.95€
KM-ta: 50.78€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!

Supermarket @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper