See e-pood on müügis WebShopperi AFTERMARKETIS

Linnu- ja loomamajad - Supermarket

Linnu- ja loomamajad - Supermarket

Linnu- ja loomamajad - Supermarket

Linnu- ja loomamajad - Supermarket

Linnu- ja loomamajad - Supermarket
Linnu- ja loomamajad - Supermarket
Klienditugi
560 45 000
Kategooriad
Uued tooted
Võrega taimekast, must, 160..
Võrega taimekast, must, 160..
Võrega aia taimekast on suurepärane valik ronitaimedele teie aias..

UUDIS
143.95€
Võrega taimekast, hall, 160..
Võrega taimekast, hall, 160..
Võrega aia taimekast on suurepärane valik ronitaimedele teie aias..

UUDIS
150.95€

Linnu- ja loomamajad

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Putukamaja, 30x10x30 cm, nul..
Puidust putukamaja on valmistatud tugevast nulupuidust ning see pakub paljudele erinevatele putukatele pelgupaika. Putukamajal on erinevad sektsioonid erinevate putukate jaoks, sh keskel olev ruum liblikatele. Elupaiga loomiseks ja erinevate liikide ..
Puidust putukamaja on valmistatud tugevast nulupuidust ning see p..
37.95€
KM-ta: 31.11€
Lindude pesakastid, 4 tk, pu..
Puidust pesakast on mõeldud õnnelikule linnuperele pesitsemiseks! See muudab teie aia kirkamaks ja kaitseb teie sulelisi sõpru. Rohelise katuse ja puiduvärvi seintega pesakast näeb hea välja. Metallist riputuskonksuga pesakasti saab aeda üles panna. ..
Puidust pesakast on mõeldud õnnelikule linnuperele pesitsemiseks!..
45.95€
KM-ta: 37.66€
Lindude pesakastid, 8 tk, pu..
Armas puidust linnumaja, mis on ehitatud vastupidavast männipuidust, on mõeldud ühele õnnelikule linnuperele! Pesakast kaunistab aeda ja annab lindudele koha pesitsemiseks. Rohelise katuse ja puiduvärvi seintega pesakast näeb hea välja. Metallist rip..
Armas puidust linnumaja, mis on ehitatud vastupidavast männipuidu..
88.95€
KM-ta: 72.91€
Nahkhiirte pesakastid, 4 tk,..
Lisaks sellele, et nahkhiired on ilusad, on nad ka kasulikud, hävitades kahjureid. With this lovely set of wooden bat nest boxes, you can invite them into your garden by providing them with shelters. These nest boxes are specifically designed as roos..
Lisaks sellele, et nahkhiired on ilusad, on nad ka kasulikud, häv..
72.95€
KM-ta: 59.80€
Nahkhiirte varjekast 22 x 12..
Nahkhiired ei ole ainult huvitavad loomad, nad on ka kasulikud, sest söövad kahjureid. Nende varjekastide abil saate nahkhiired oma aeda meelitada ja neile peavarju pakkuda. Need kastid on spetsiaalselt nahkhiirte jaoks kujundatud. Pikk maandumisplok..
Nahkhiired ei ole ainult huvitavad loomad, nad on ka kasulikud, s..
36.95€
KM-ta: 30.29€
Lindude pesakastid, 10 tk, n..
10-osaline lindude pesakastikomplekt on mõeldud õnnelikule linnuperele pesitsemiseks! See muudab teie aia kirkamaks ja kaitseb teie sulelisi sõpru. Rohelise katuse ja puiduvärvi seintega pesakast näeb hea välja. Metallist riputuskonksuga pesakasti sa..
10-osaline lindude pesakastikomplekt on mõeldud õnnelikule linnup..
72.95€
KM-ta: 59.80€
Putukamaja, 15x11x150 cm, nu..
Puidust putukamaja on täidetud erinevate materjalidega, mis meelitavad aeda kasulikke putukaid. Putukamaja on valmistatud tugevast nulupuidust, mis muudab selle stabiilseks ja vastupidavaks. Männikäbisid, õõnsaid bambusevarsi ja puitlaastu kasutataks..
Puidust putukamaja on täidetud erinevate materjalidega, mis meeli..
49.95€
KM-ta: 40.94€
Putukamaja, 31x10x48 cm, nul..
Puidust putukamaja on valmistatud tugevast nulupuidust ning see pakub paljudele erinevatele putukatele pelgupaika. Putukamajal on erinevad sektsioonid erinevate putukate jaoks, sh keskel olev ruum liblikatele. Elupaiga loomiseks ja erinevate liikide ..
Puidust putukamaja on valmistatud tugevast nulupuidust ning see p..
34.95€
KM-ta: 28.65€
Putukamajad 2 tk, 23x14x29 c..
Ainulaadsed kaks puidust putukamaja on valmistatud tugevast nulupuidust ning need pakuvad paljudele erinevatele putukatele pelgupaika. Maja on naturaalset puidu tooni ning seda saab kasutada talvel talvitumiseks ja suvel varjulise puhkepaiga loomisek..
Ainulaadsed kaks puidust putukamaja on valmistatud tugevast nulup..
27.95€
KM-ta: 22.91€
Lindude pesakastid, 4 tk, 23..
Puidust pesakastid on erilise disainiga ning kaitsevad teie sulelisi sõpru aias ja terrassil. Lindude pesakast on valmistatud toekast nulupuidust, mistõttu on see ilmastikukindel, vastupidav ja sobib kasutamiseks väljas. Linnukastil on roheline katus..
Puidust pesakastid on erilise disainiga ning kaitsevad teie sulel..
56.95€
KM-ta: 46.68€
Putukahotell XXL, 45,5 x 15 ..
Ilmastikukindlast puidust putukamaja pakub varjupaika paljudele putukatele. Maja on naturaalset puiduvärvi ning putukad saavad seda kasutada talvel talvitumiseks ja suvel varju leidmiseks. Suurel putukamajal on erinevad sektsioonid erinevate putukate..
Ilmastikukindlast puidust putukamaja pakub varjupaika paljudele p..
134.95€
KM-ta: 110.61€
276007 Butterfly Houses 8 pc..
This lovely wooden butterfly house set, constructed from solid wood, is designed for your colourful friends! The housing has a natural wood colour and a green roof, and it will be a nice ornament as well as an excellent nesting spot for butterflies. ..
This lovely wooden butterfly house set, constructed from solid wo..
91.95€
KM-ta: 75.37€
Liblikamaja, 14 x 15 x 22 cm..
Armas täispuidust liblikamajade komplekt on kujundatud teie värvikatele sõpradele! Eluase on naturaalset puidu värvi ja rohelise katusega, see on kena kaunistus ning suurepärane pesitsuspaik liblikatele. Liblikamajades olevad pilud hoiavad linde eema..
Armas täispuidust liblikamajade komplekt on kujundatud teie värvi..
46.95€
KM-ta: 38.48€
Lindude pesakastid, 4 tk, 24..
Puidust pesakastid pakuvad aias ja terrassil teie sulistele sõpradele varjualust. Lisaks on neis väike ava, et väikseid linde kiskjate eest kaitsta. Lindude pesakast on käsitsi valmistatud toekast nulupuidust, mistõttu on see vastupidav ja sobib kasu..
Puidust pesakastid pakuvad aias ja terrassil teie sulistele sõpra..
44.95€
KM-ta: 36.84€
Varblaste pesakast 5 ruumi, ..
Puidust varblaste pesakast on mõeldud sulelisele perekonnale teie aias või terrassil puhkamiseks! Pesakast on valmistatud tugevast nulupuidust, mis muudab selle vastupidavaks ja õues kasutamiseks sobilikuks. See on täiuslik kaunistus ning soe ja ohut..
Puidust varblaste pesakast on mõeldud sulelisele perekonnale teie..
55.95€
KM-ta: 45.86€
Pesakast lindudele 44x15,5x2..
See armas linnumaja on valmistatud täispuidust. Pesakasti loomulik puitvärv on kaunistav. Linnumajal on kolm ruumi, mis mahutavad kolme pesitsevate lindude paari. Igal ruumil on eemaldatav esiuks selle lihtsaks puhastamiseks. Pesakastil on metallist ..
See armas linnumaja on valmistatud täispuidust. Pesakasti loomuli..
36.95€
KM-ta: 30.29€
Varblaste pesakast, 2 tk, pu..
Kena pesakast on valmistatud puidust ja mõeldud toredale linnuperele pesitsemiseks! Majake on naturaalse puidu värvi, see on kena aiakaunistus ning soe ja turvaline pesa lindudele. Linnumajal on 3 kambrit, mis mahutab 3 linnupaari, kes poegi kasvatav..
Kena pesakast on valmistatud puidust ja mõeldud toredale linnuper..
72.95€
KM-ta: 59.80€
Lindude pesakastid, 4 tk, 12..
Puidust pesakastid on erilise disainiga ning kaitsevad teie sulelisi sõpru aias ja terrassil. Lindude pesakast on valmistatud käsitsi tugevast nulupuidust, tänu millele on see vastupidav ja sobib õues kasutamiseks. Linnumajal on roheline katus ja nat..
Puidust pesakastid on erilise disainiga ning kaitsevad teie sulel..
51.95€
KM-ta: 42.58€
Esschert Design DIY pesakast..
Iga lind väljavalitu naudib vaadates armas linnud. Anna naabruses linnud koht rahunema see lind pesakasti KG145 alates Esschert Design! Valmistatud klaasitud männipuidust, see lind maja on vastupidav, ilmastikukindel ja saab kasutada aastaringselt. S..
Iga lind väljavalitu naudib vaadates armas linnud. Anna naabruses..
31.95€
KM-ta: 26.19€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!

Supermarket @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper